4a Edició del Cicle "Tastet d'Oficis" - Estamariu i Bescaran
Cicle de tallers “Tastet d’oficis”, a Estamariu i Bescaran
Arriba una nova edició del cicle de tallers Tastet d’oficis, que es desenvoluparà a Estamariu i Bescaran i inclourà un total d’11 sessions formatives. La programació gira entorn de l’artesania agroalimentària, els oficis artístics i manuals, així com professions que incorporen elements innovadors, com ara la intel·ligència artificial.
Programació
El cicle s’iniciarà dissabte 24 de gener amb el taller de Fusteria, impartit pel fuster Josep Rafanell. El 21 de febrer, l’artista Carmen Invernon conduirà el curs Decoració d’objectes de llauna i fusta. El 7 de març, Mireia Mañes, d’Atelier Neu de Cotó, oferirà el taller Crea una camisa al teu gust. Ja a l’abril, l’11 concretament, Carla Ruiter (Fibrart) introduirà les persones participants a la tècnica del feltre. El 23 de maig serà el torn de La cuina del bosc, amb Jana Peters i Valeria de Luca, del col·lectiu Eixarcolant.
La programació continuarà a la segona meitat de l’any. Els dies 13 i 14 de juny s’oferirà el taller de Bioconstrucció, a càrrec de Lluïsa Silla (Niu Arquitectura). L’11 de juliol, Gemma Pla (Tucutun Fotografia) proposarà una aproximació a la cianotípia, una tècnica fotogràfica artesanal. El 22 d’agost, l’informàtic David Acuña dirigirà una sessió pràctica sobre eines d’intel·ligència artificial sota el títol Diverteix-te amb la IA. El cicle continuarà els dies 10 i 11 d’octubre a Bescaran amb el taller d’Agricultura biodinàmica, conduït per l’agricultor Joan Pagès. El 14 de novembre es realitzarà un taller d’elaboració de sabons i xampús, a càrrec d’Akarona, i el cicle es clourà amb el tastet d’Escriptura creativa, impartit per l’escriptor Albert Villaró.
Inscripcions
Cada taller té una capacitat aproximada de 10 participants i un preu de 50 euros per persona. L’import recaptat es destina íntegrament a les persones formadores. Les places s’assignen per ordre d’inscripció. Per a més informació, es pot consultar el web de Cal Parramon i formalitzar la inscripció escrivint a [email protected].